Какво ни очаква на Shake That Хълм 2022?

 Какво ни очаква на Shake That Хълм 2022?

Най-големият градски фестивал на открито започва след три дни! В края на отпускарския сезон, пригответе доброто си настроение, заредете се с всичко необходимо за пикник, музика, игри и забавления в подножието на любимия ни Младежки хълм и заповядайте на Shake That Хълм 2022!

Първият ден от фестивала, на MAIN STAGE ще открият момчетата от нашумялата алтернативна група МОЛЕЦ, както и Dorothy Takev. Във втория ден на главната сцена ще звучат Kerana & Kosmonavtite и Cool Den, а третата вечер ще закрие очарователната Mila Robert

Тази година фестивалът ще има четири сцени, на които освен хедлайнерите, можете да чуете банди и изпълнтели като: Мирослава Тодорова & Никола, Mix Me, Ilin Ilinski, HILLA, DJ Smooke, DJ Toppy и др.

Както обичайно, във фестивалната зона ще откриете и Shake Market, където ще можете да се докоснете до десетки талантливи хора и техните изделия. 

Организаторите на събитието – сдружение ТК Инкубатор – са подготвили редица забавления на територията на Shake That Хълм 2022, както и зона за деца. Тази година ще се насладите на новите събитийни зони: Street Culture Camp, Handmade park и две нови сцени, част от Plovdiv Stage Park.

Чакаме се на поляната!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »