Идеи за Деня на влюбените в Пловдив

 Идеи за Деня на влюбените в Пловдив

През февруари имаме радостта да обърнем специално внимание на едно от есенциалните чувства, което е и движеща сила на нашата вселена и животи – любовта! Всяка година по традиция на 14.02.23г. отпразнуваме това вълшебно чувство, както и взаимоотношенията с хората близки до сърцата ни. 

В тази връзка, имаме удоволствието да ви представим и няколко интересни идеи за празнуване, с които да зарадвате своята половинка, приятел или близък човек. Отвъд романтичните вечери, специалните питиета и разговорите в малките часове на нощта, ето какво попадна в нашия радар:

Театър
На 14.02.23г. в Драматичен театър Пловдив ще се играе постановката “Уют” на легендарния Камен Донев. Авторският спектакъл пренася познатия на публиката филм със същото заглавие на сцена. С пиперливия хумор и мотивите извлечени от балкаснкото семейство и бит, постановката ще ви зареди с настроение за предстоящата вечер. Можете да откриете билети тук, след като направите регистрация в сайта на театъра. 

Отново в духа на театъра и в същия ден ще се състои и постановката „С гръб към залеза“, в която участие взимат Юлиан Вергов, Петър Антонов, Ива Тодорова и Александра Сърчаджиева. На 14.02.23г. от 19:00ч. в Дом на Културата “Борис Христов”. Можете да закупите билети от тук. След представлението, вечерта продължава с празничен рок концерт със звездата от Гласът на България – Калоян Николов.

Концерт
В Деня на влюбените, един от любимите гласове на българската сцена гостува в Пловдив. На 14.02.23г. от 22:00ч. на сцената на Plovdiv Event Center излиза Любо Киров! Вечният романтик пристига в града под тепетата, за да направи празника още по-вълнуващ! Билети за събитието можете да откриете тук.

Танци
Ако сте почитатели на изкуството на танца и романтичните ритми на бачатата ви резонират, то това предложение е специално за вас! В Casa de Cuba дрескодът е “влюбени”, планът е танци и забавления, а входът – свободен. Поради големия интерес към събитието, препоръчително е да резервирате своите места предварително на тел. 0885 008 490.

Вино и рисуване
За любителите на изкуството и дионисиевата напитка Пловдив предлага опции също. В Петното на Роршах, както и в Jazz Caffe можете да си осигурите платна, бои и питиета, с които да запаметите вечерта! Можете да откриете допълнителна информация за събитието в Петното на Роршах тук, а за това в Jazz Caffe тук.

Кино
По повод празника на влюбените, киното винаги е добра идея! А каква по-трогателна и романтична история от вечния сюжет на “Титаник“, който тази година отбелязва 25 години от премиерата си. На 14.02.23г. поканете половинката си на едно пътуване във времето с прожекцията на великата любовна история в Lucky Дом на киното, Cinema City, Eccoplex или Кино Арена.

Прекрасно прекарване на празника!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »