Предстои фестивалтът “Уикенд в Пловдив” тази седмица!

 Предстои фестивалтът “Уикенд в Пловдив” тази седмица!

Петото издание на фестивала “Уикенд в Пловдив” се задава в края на тази седмица и ще ви зареди с прекрасни летни емоции! На 29-ти, 30-ти и 31-ви юли имате възможност да се потопите в магията на най-стария жив град в Европа и един от най-старите в света, като се възползвате от множество атрактивни оферти и отстъпки (от -10% до -50%).

За да се възползвате от всички отстъпки това, което трябва да направите е да се сдобиете с „Уикенд в Пловдив гривна“. Тя ще бъде Вашият пропуск за получаване на всички отстъпки в обектите участници. 

Уикенд в Пловдив” обединява туристическия бранш в името на туристите и гражданите. Всеки гост и пловдивчанин ще може да се възползва от над 45 оферти /до този момент/ за:

Хотелско настаняване, заведения за всеки вкус; туристически забележителности и активности за свободното време. За да бъде преживяването още по-интригуващо и запомнящо се, организаторите са подготвили и няколко туристически активности със свободен достъп.

Пълен списък с офертите може да следите на официалния сайт на събитието. За да се възползвате от отстъпката във всеки един обект, трябва да покажете своята „Уикенд в Пловдив гривна“. 

Гривни може да закупите предварително от офиса на сдружение “Съвет по туризъм – Пловдив”. По време на фестивала на 29-ти, 30-ти и 31-ви юли гривни ще откриете на презентационните щандове на фестивал “Уикенд в Пловдив” на главната улица в Пловдив – ул. „Княз Александър I Батенберг” до фонтана с копчетата и на ул. „Райко Даскалов” /“малката главна“/ пред сградата на БНБ. Наши сътрудници ще Ви очакват на двата щанда в петък от 17:00 до 21:00 часа; събота от 09:00 до 21:00 и неделя от 09:00 до 13:00 часа. Редовни цени на гривните:

  • 1 брой гривна – 14 лв.
  • 2 броя гривни – 24 лв.
  • 3 броя гривни – 36 лв.

За ваше улеснение е създадена интерактивна карта с всички обекти и оферти, част от „Уикенд в Пловдив“. Картата ще е налична онлайн и ще може да я използвате чрез вашите смарт устройства.  Също така, обектите ще бъдат обозначени със стикер „Уикенд в Пловдив локация“.

За да се насладите на „Уикенд в Пловдив“ в максимална степен, всички туристи с „Уикенд в Пловдив гривна“ ще имат покана за свободен достъп до концерт „ИТАЛИАНСКА ЗВЕЗДНА НОЩ  под небето на Пловдив“ с участието на Боби Соло – известен италиански певец, музикант и филмов актьор, Едуардо Вианелло – певец, композитор и актьор, считан за един от най-популярните италиански певци от шейсетте години и обичаното българско Трио Сопрано / Trio Soprano от Пловдив.

Водещ на концерта ще бъде Рафи Бохосян и ще се проведе на Античен Театър Пловдив на 30.07.2022 от 21:00 часа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »