Virusfest – Online Festival

 Virusfest – Online Festival

Здравейте, скъпи приятели! На фона на цялата дистопична обстановка, някои от обичайните ни занимания и забавления вече умело се адаптират към новата среда и актуалната ситуация. Дори в тези объркващи и трудни моменти, изкуството, социалната култура и заниманията намират своя път към хората.

Днес ви пишем, за да ви запознаем с Virusfest! Фестивалът ще се проведе онлайн, на сайта https://virusfest.bg/, където различни творци, артисти, спортисти, комедианти и музиканти, ще представят своята програма. Можете да се включите като част от събитието като се свържете с неговите организатори на virusonlinefest@gmail.com до 19.04.20.

Е, може да нямаме възможността да сме край морето, на някоя широка поляна или на някой площад, но това не означава, че не можем да се забавляваме отново заедно!

Фестивалът ще се проведе от 24.04.20 до 26.04.20 и е напълно безплатен за всички посетители (Ако решите да подкрепите инициативата и творците, включили се в идеята, можете да закупите своя символичен билет на самия сайт).

Научете повече за събитието и програмата на фестивала на официалните страници на Virusfest:
Facebook: https://www.facebook.com/virusfest/
Instagram: https://www.instagram.com/virus.online.festival/
Site: https://virusfest.bg/

Бъдете здрави! Светли празници!

Translate »