Вълшебно лято… с KATRA FM

 Вълшебно лято… с KATRA FM

Въпреки закъснението, наложило се поради извънредната обстановка в страната, прекрасни новини се задават на хоризонта за най-малките сладури на Пловдив. Утре /27.06.20г./ започва Вълшебно лято… с Katra FM, където забавления и лакомства очакват всяко дете! От 18:00ч. на поляната на Младежкия хълм чаровните водещи на KATRA FM – кака Еди и кака Петя ще ви очакват на голямата сцена! Организаторите на събитието са подготвили музикални и танцови изпълнения, както и игри и томбола с над 50 чувала вълнуващи подаръци! В края на вълшебния детски празник, по традиция, ще бъде разрязана и огромната торта за всички малчугани.

Както обичайно, празникът подкрепя благородна кауза. Доброволците на НАРД, ще набират средства за ремонт на Инфекционза болница в града. Всеки дарител ще се сдобие с детска книга, плажна хавлия, трапезна вода или милк бургер. Накрая всички участват в голямата томбола с награди!

Над 1000 пакета хрупкав оризов чипс ще очаква децата на празника! От KATRA FM ще изградят и няколко шатри, които да предлагат забавни и цветни занимания /боди арт, рисуване и викторини/.

Затова заповядайте утре от 18:00ч. на поляната на Младежкия хълм, за да подарим на сладурите едно наистина вълшебно лятно преживяване и същевременно да се включим в една благородна кауза!

Очакваме ви!

Translate »