Tube Hedzzz с нов сингъл

 Tube Hedzzz с нов сингъл

Внимание, меломани! Днес е време за малко рокендрол! Бъдете нащрек, защото този четвъртък (30.04.20г.), музкиалните машини от Tube Hedzzz пускат новия си сингъл с чисто ново видео “Кофти Ген“. След като през 2019г. бандата разтърси родния ефир с парчето “Broken Machine“, “Кофти Ген” е третият сингъл от втория албум на Tube HedzzzBeyond. В песента се усеща познатата агресивна и сурова енергия, с която групата зае трайно място на българската алтернативна сцена. Новото тук е, че текстът е на български език. В него се разказва за борбата с вътрешното Аз и стремежа на всеки човек да се пребори със себе си в моментите, в които се чувства уязвим. Жоро Манов пък, реши този път да замени кастинга от разнообразни рокендрол муцуни и свирепо свиреща банда с един единствен персонаж в лицето на Свилена Николова.

Нейната специалност е танцов театър, а ролята в която трябва да се превъплъти, подсилва многократно посланието и енергията на песента. Така визия и музика се сливат в нещо, което ще те накара да изтръпнеш и да усетиш… своя “Кофти Ген“.

Продуценти: Tube Hedzzz, Clamer Studio
Музика и текст: Ангел Дюлгеров
Аранжимент: Tube Hedzzz
Режисьор: Георги Манов
Участва: Свилена Николова
Executive Producer: Атанас Бързаков
DOP: Крум Родригез
1st AC: Генади Иванов
Post Production: Благослав Николов
Color Grading: Борис Тивчев
Stylist: Тина Владимирова
Make Up & Hair: Елена Гавраилова

За да научавате най-новото около Tube Hedzzz и алтернативната сцена, можете да ги последвате на официалните им канали в социалните мрежи точно тук:
Facebook: https://www.facebook.com/TubeHedzzz/
Instagram: https://www.instagram.com/tubehedzzz/
Youtube: https://www.youtube.com/user/AngelBTB

Translate »