Време е за GROOVE

 Време е за GROOVE

"Life ain't nothing but a good groove"

С тази сентенция на Beastie Boys живеят и хората в Groove Music&Art Kapana. Отворили врати тук, в меката на творческия квартал, преди няколко години, хората зад бара успешно съумяват да ни пренесат в атмосферата на Амстердам или Берлин! Заведението е ситуирано в една от най-мъничките улици в Капана (обрисувана в графити), като с това допринася за още по-ъндърграунд усещането.Редовно ул. Атанас Самоковеца 9 (точно зад доскорошния ресторант Terzo Mondo) събира пъстри и разнообразни хора, които се наслаждават на гостуващите DJ, концерти на живо, прожекции на открито и уъркшопи… но това вече е известно!

Groove How2Plovdiv

Сега, обаче, с радост искаме да ви споделим, че освен наситената клубна програма през уикендите и малките часове на денонощието, заведението отваря врати и през деня, като разкрива нова част от себе си! От Groove Music&Art Kapana разширяват и допълват концепцията на арт кафе-бар ,като приканват любителите и ценители на кофеина с ароматната селекция от специално кафе (speciality coffee), кафе напитки и коктейли по авторски рецепти. От екипа са се постарали да предложат прясно изпечени сортове подбрано кафе, което внимателно дозират и приготвят според индивидуалните вкусове и изисквания на всеки клиент. Освен, че може да го опитат на място, посетителите могат да закупят и насипно или мляно кафе за вкъщи.

Groove How2Plovdiv

В сърцето на Капана, но извън глъчката на динамичния квартал, кафе-бар Groove е идеално място за дистанционна работа (да, онази работа, заради която повечето се движим с лаптопи под ръка). Спокоен, творчески и уютен кът за кибер номадите, хората, които обичат вкусното кафе и като цяло – почитателите на groovy музиката, артистичната атмосфера и симпатичните, европейски заведения!

Groove How2Plovdiv

Заповядайте в Groove Music & Art Kapana вече и през деня, за да вземете своята доза вкус, аромат и заряд! Можете да следите за програмата на заведението на официалните им канали в социалните медии точно тук:

Facebook: https://www.facebook.com/grooveplovdiv/
Instagram: https://www.instagram.com/groove.music.art/

Translate »