Том Йорк и Джони Грийнууд идват в България тази година!

 Том Йорк и Джони Грийнууд идват в България тази година!

Страхотно вълнение в интернет пространството предизвика новината за пристигането на групата The Smile в България през 2024г.! За die-hard феновете на култовата рок банда Radiohead е невероятно събитие, че Том Йорк и Джони Грийнууд за пръв път ще стъпят на българска земя.

От Fest Team съобщиха, че на 18.06.24г. събитието ще се проведе на терена на Арена София. Неповторимият и характерен стил на Том и Джони превръщат постпандемичната им колаборация в опияняващия проект – The Smile. Привлечен от това, към тях се присъединява и барабанистът Том Скинър (Sons of Kemet).

Вторият албум на The Smile „Wall Of Eyes“ е записан между Оксфорд и Abbey Road Studios, продуциран и миксиран е от Sam Petts-Davies и включва струнни аранжименти от London Contemporary Orchestra. „Wall Of Eyes“ е продължение на отличния дебют на групата „A Light For Attracting Attention“, който след излизането си през 2022 г., веднага се превърна в най-добрия албум на страничен проект на Radiohead.

Билетите влизат в предварителна продажба за членовете на Fest Club на 10.01.24г., а на 12.01.24г. стартира масовата продажба на цена от 88лв. в мрежата на Ticketstation.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »