Поредицата УСПЕШНИТЕ ни среща с Диана Добрева

 Поредицата УСПЕШНИТЕ ни среща с Диана Добрева

След първата среща от поредицата “Успешните“, в която гост бе Иво Иванов, предстои второто издание на събитието утре. Този път, гост в Club Fargo ще бъде актрисата и режисьор – Диана Добрева!

Тя е сред най-уважаваните и успешни имена в българския театър. През 2006 г. поставя в Сфумато спектакъла „Медея“, за който получава награда „Аскеер“ за режисьорски дебют и номинация за награда „Икар“.

Следващият ѝ режисьорски спектакъл е „Макбет“ (награди Аскеер 2008 за костюми и музика). През 2009 г. в театър „Сълза и смях“ поставя авторския спектакъл „Казанова“, с който участва на престижния театрален фестивал в Авиньон, Франция. През 2014 г. поставя спектакъла „Къщата на гнева“ в театър „Възраждане“. „Къщата на гнева“ е номиниран в 4 категории за Аскеер, като печели наградата за „най-добро представление“ през 2015 г.

През 2021 г. поставя „Коприна“ на сцената на Пловдивския драматичен театър и “Народът на Вазов” на сцената на Народния театър.

Кога: 28.09.22
Къде: Club Fargo
Час: 19:30ч.

***

Поредицата „Успешните“ цели да запознае младите хора с изтъкнати професионалисти от сферите спорт, кино, театър, литература, журналистика. Събитията от програмата се провеждат и организират от Club Fargo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »