Големите БГ Рок Гласове превземат Античния театър

 Големите БГ Рок Гласове превземат Античния театър

Този уикенд от FEST TEAM и ФОНДАЦИЯТА са ни подготвили зрелищно шоу на сцената на Античен театър Пловдив.

Супергрупата, заедно със специалните си гости – Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ, Славин Славчев и Държавна опера – Пловдив с диригент Константин Добройков ще изнесат двучасов концерт в сърцето на Стария град. Цели 120 минути класически рок хитове и легендарни парчета като “Черната овца”, “Уморени крила”, “Малкият принц”, “Две следи”, “Клетва” и още редица песни, които са били саундтрак на три поколения българи и са ги съпътствали в живота.

Бъдете там, на 25-ти юли (неделя), когато рок музиката ще срещне класиката и заедно ще ни поведат на пътешествие през времето. Гласовете на най-емблематичните български рок вокалисти ще зазвучат в съпровода на симфоничен оркестър, за да пресъздадат и изживеят отново легендарни песни от миналото.

Супергрупата ФОНДАЦИЯТА е създадена през 2013г. от Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански. От тогава, българските рок гласове имат стотици концерти, включително турнета в САЩ, Канада, Европа, Азия, Австралия и Нова Зеландия. А тази неделя ще свирят и за нас, в града под тепетата!

Побързайте и запазете своите билети ТУК!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »