Остават 10 дни до Капана Фест 2023!

 Остават 10 дни до Капана Фест 2023!

Точно 10 дни ни делят от превърналото се в празник за пловдивчани и гости на града събитие – Капана Фест 2023! Музика, творчество, занаятчийски изделия, различни активности, вкусна храна и разнообразие от напитки ще завладеят центъра на Пловдив между 14-ти и 18-ти юни.

В първия ден, на сцената на фестивала за пръв път ще се качат сърф-рок машините от Санкт Петербург – Messer Chups, след които ще забият ТДК!

Следващите дни на фестивала ще преминат през различни стилове музика, включително алтърнатив рок, инди рок, поп, електроника и експериментална музика. Можете да разгледате пълната програма тук:

Точно срещу голямата сцена ще бъде разположен и традиционният базар. Той ще представи обновена лятна селекция от артисти, автори, брандове, работилници за малки и големи, щандове за грамофонни плочи, както и благотворителни щандове, които търсят вашата подкрепа. 

Можете да откриете пълната програма на събитието и да следите всички активности ТУК, както и на официалните им канали във Facebook, Instagram & TikTok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »