T.A.N.K.E.R. – първото по рода си нетуъркинг събитие в Пловдив

 T.A.N.K.E.R. – първото по рода си нетуъркинг събитие в Пловдив

T.A.N.K.E.R. by Ekipage – The Annual Networking Key Event Revolution

Пловдив, 24 април (сряда) – В епоха, където глобалната взаимосвързаност е от съществено значение, Екипаж с гордост обявява първото издание на T.A.N.K.E.R, уникално нетуъркинг събитие, което съчетава нишките на бизнеса и културата. Събитието ще се проведе на 24 април в Дом на Младоженеца – Пловдив от 19:00 ч.  и обещава да бъде точка на сблъсък за лидери от индустрията, културни оператори и визии за бъдещето

Разнообразни гледни точки, безгранични възможности.

В основата на T.A.N.K.E.R. стои ангажиментът да се създадат значими връзки между индустриите и културния сектор. Участниците ще имат възможност да се ангажират в динамични дискусии, да изследват нови бизнес възможности и да създадат партньорства, които да спомогнат за по-добра симбиоза между двете неразривно свързани сфери.

Богата палитра от изживявания

От интерактивни панелни дискусии с участието на значими личности от бизнеса и културата до поглъщащи културни преживявания, които представят богатството на нашата общност, T.A.N.K.E.R предлага богата палитра от изживявания, предназначени да вдъхновят и просветят.

КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ

Теми на фокус, разгърнати от знакови за сектора личности:

– Корпоративна социална отговорност
– Развитие на работодателска марка
– Публично-частни партньорства
– Зелено и устойчиво управление

Възможности за Мрежови контакти – Независимо дали търсите потенциални партньори за следващото си начинание или просто искате да разширите професионалната си мрежа, основната цел на T.A.N.K.E.R е да предостави идеалната платформа за контактуване между хора с подобни интереси.

Две палуби за общуване
Бар “спасителен пояс” и хора-котви: нашите гости лидери на мнение.

Избрахме го като символ на стабилни партньорски отношения. Ще ви чакаме на палубата, за да поемем през дълбоки води и високи вълни към ново ниво на събитийната среда в града!” споделят от Екипаж.

Партньори на събитието са: Фондация “Пловдив 2019” и Сдружение “Клъстер Тракия икономическа зона”

Заявки за участие се приемат чрез контактната форма на Екипаж тук.

*Събитието е с ограничен капацитет и ще има подбор на желаещите за участие, за да са съобразени присъстващите с концепцията.

ЕКИПАЖ е компания за 360-градусово обслужване на събития, културна дейност, проекти и собствени продукции, създадена през 2023 г. в Пловдив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »