Street WhiskeY Fest Kapana 2020

 Street WhiskeY Fest Kapana 2020

Есента в Пловдив е известна със златистата си и медена красота, както и богатата фестивална програма… и какво по-тематично от предстоящото второ издание на WhiskeY Fest Kapana?! Събитието ще се проведе в дните от 25.09. до 27. 09. (Петък– Неделя) в гр. Пловдив, на ул. Константин Стоилов“ 22 (точно над Whisky Bar СандъкЪ). 

В най- приятния сезон за опознаване на уискито, организаторите, най- големите фирми- вносители и останалите участници в събитието, ще пренесат магията му от цял свят в сърцето на Пловдив, в специално изградени осветени шатри. Посетителите ще имат възможност да дегустират разнообразни марки уиски от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и други екзотични дестинации, ръчен шоколад, ексклузивно разработен за дегустации, специално приготвена прясна храна и много други наслади… Изобщо – пир за сетивата!

В дните на фестивала, за музикалната атмосфера ще се погрижат добре познатите ни приятели и музиканти от MixMe (25.09), очарователната Александра и Момчил (26.09) и талантливият Румен Куртев – Jimara (27.09).

Научете повече за събитието точно ТУК!

Translate »