Street Food & Art Festival – Ден 1

 Street Food & Art Festival – Ден 1

Вчера започна поредицата фестивални дни Street Food & Art Festival “Кино и Храна”! Сред множеството забавления и демонстрации успяхме да се насладим на различни вкусни предложения както за хапване, така и за пийване. В общи линии – пир за сетивата (както може би се досещате от името на фестивала)! На сцената излязоха талантливите Едит Унджиан и Георги Зайков от MixMe, малко след тях запя очарователният Илин Папазян , а за финал под прожекторите се появи и харизматичният певец и актьор – Орлин Павлов (Тук е моментът да вмъкнем, че Ангел Дюлгеров изригна с невероятни сола)! 

Напомняме ви, че можете да купувате храна или напитки от фестивала със специални карти, които се взимат и зареждат на обособените каси в началото на фестивалната зона (Ако не успеете да изразходите депозираните пари – можете да си ги получите обратно на касата).

Тази вечер предстои концерт на Джанго Зе, Керана & Космонавтите и Le Push! Следете програмата на събитието за повече информация относно сцената, участниците и щандовете!

Translate »