SPIKE – Bulgarian Music Showcase събира артисти от цял свят

 SPIKE – Bulgarian Music Showcase събира артисти от цял свят

Второто издание на SPIKE – Bulgarian Music Showcase ще се проведе от 25-ти до 27-ми май в Пловдив. След успеха на първото издание, събитието отново се завръща в града под тепетата с още по-уникални възможности за нетуъркинг и развитие на Български и международни артисти и професионалисти от музикалния бранш!

В рамките на тези три дни, SPIKE – Bulgarian Music Showcase ще предостави конферентна и музикална програма. Чуждестранни делегати от бранша ще изнасят панели на музикална тематика, а вечерите ще бъдат ознаменувани с концерти на известни локации в центъра на града.

На 25-ти и 26-ти май ще се проведат конференциите в Дом на културата “Борис Христов”. Можете да се регистрирате за присъствие тук.

Музикалната програма на събитието минава през места като Римския стадион, Тemple Bar, Безистенъ, Rock Bar Download, Fabric Bar Plovdiv и др. Музикантите са основните бенефициенти на това събитие, където ще могат да се свържат с професионалисти от бранша, които стоят зад движенията на бизнеса в глобален аспект. Открийте пълна информация за събитието тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »