Хип-Хоп и Грайм звездата Skepta пристига в Пловдив

 Хип-Хоп и Грайм звездата Skepta пристига в Пловдив

Скъпи меломани, британският рапър и музикален продуцент Skepta пристига в Пловдив с хитовете, оформили цяла хип-хоп и грайм епоха, за да се качи на сцената на Гребната база на 15-ти Юли за своето първо участие пред българска публика.

Определяйки стандартите не само за музиката в родната си Великобритания, но и за цялата съвременна британска култура по света, Skepta се утвърждава като един от най-важните и влиятелни артисти в музикалната индустрия днес.

Благодарение на оригиналното си звучене и интригуващите и пълни с енергия изпълнения и като продуцент, и като МС, Skepta увлича многобройна и многообразна публика. С редица успешни песни, сред които Shutdown, No Security, All Eyes On Me, Man, Nirvana и други, рапърът получава три номинации за наградите BRIT и печели награда Mercury за албум на годината за Konnichiwa през 2016.

Най-после Skepta нашествието достигна и до България за първия си сет у нас като част от SOLAR PLOVDIV 2022 (в който участва и известният нидерландски DJ Армин Ван Бюрен).

Билетите за концерта на Skepta са в продажба на Ticketstation и са на цени от 50 до 100 лв. Проектът е част от програма НАСЛЕДСТВО на Пловдив – Европейска столица на културата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »