Събитието “ТЯ” ще ни срещне с 8 вдъхновяващи жени през март

 Събитието “ТЯ” ще ни срещне с 8 вдъхновяващи жени през март

В месеца на жената, Яна Титова, Мария Оряшкова,Кръстина Кокорска Криста,Татяна Слепцова Тита, Силвия Дойчинова, Кристина Гълъбова, Ирина Бакърджиева и Даниела Баклаян гостуват в Пловдив!

Тя” е събитие, родено от порива на две дами да създават възможности за обмен на мотивираща енергия между жени-перпетуум-мобиле, жени – двигатели на промяна, жени, които вдъхновяват със своя талант, упоритост, изобретателност, борбеност, предприемчивост и позитивизъм.

Идеята е рожба на талантливата актриса от Пловдивския драматичен театър и собственик на артистичното пространство Галерия 28 – Патриция Пъндева и на Деница Димитрова – бившият дългогодишен заместник- директор на театъра и създател на CarpeDiemy – бранд за личностно, кариерно и организационно развитие.

В събитието ще участват Яна Титова (режисьор), Мария Оряшкова (многократен световен и европейски шампион по самбо), Кръстина Кокорска – Криста (певица и актриса), Ирина Бакърджиева (туропеартор), Даниела Баклаян (юрист и предприемач), Кристина Гълъбова (психолог и предприемач), Силвия Дойчинова (незрящ творец), Татяна Слепцова – Тита (художник-гримьор).

Осемте срещи, които ще се проведат на 9-ти март в ресторант “Атлас” в Пловдив, ще бъдат съпроводени от слънчевата Цветана Сапова – журналист от БГ Радио.

Те летят високо, живеят смислено, творят красиво, преодоляват смело, пътешестват мъдро, побеждават забележително. Те ще те вдъхновят, размислят, развълнуват, размечтаят, ще те събудят и окрилят.” – се казва в анонса на събитието, което Деница и Патриция ще се радват да превърнат в традиция. 

Понякога забравяме, че хората, които приемаме за успешни или на които искаме да подражаваме, са платили някаква цена за постигнатото, извървели са нелек път и е хубаво да го споделят, за да вдъхнат кураж на всеки, който трудно върви към онова, което е избрал да нарича успех” – казва Патриция.

Или да побутнат онези, които само лениво мечтаят за него, както и другите, които от страх дори не дръзват да мечтаят.” – допълва Деница и споделя, че умишлено са се стремили към това групата на осемте (Г-8), както шеговито я наричат, да бъде разнородна.

Популярността не е била критерий или пречка за избора на дамите. Организаторите са се водили от способността на тези вдъхновяващи жени да палят искра у другите и да създават положителна промяна за обществото. 

Тя” ще се проведе на 9-ти март от 13:30ч. до 18:00ч. Партньор и домакин на събитието е ресторант “Атлас“. Цената на билета е 88 лева. Желаещите да присъстват могат да заявят билети на имейл cd@carpediemy.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »