Сцена в Jazz-a се завръща с “АЗ ПОБЕДИХ”

 Сцена в Jazz-a се завръща с “АЗ ПОБЕДИХ”

Театралният формат “Сцена в Jazz-a” се завръща ударно със спектакъла на Ярослава ПулиновичАЗ ПОБЕДИХ“! Завъртащ се около темата за възпитанието на децата, той ни предсавя талантливата Наталия. 

С препратка към моноспектакъла “Мечтата на Наташа” стартира и описанието към “АЗ ПОБЕДИХ“.

Понеже мечтата на Наташа се оказа наболяла тема, Наталия реши да отвърне на удара. Защото в крайна сметка всеки има право на мнение и гледа на нещата от различен ъгъл. И да, таланта на Наталия става повод за клюки, но и разбираемо, предвид нейния впечатляващ успех. Само на 16 години, а вече има няколко дипломи за пеене, плуване и танци. Родителите ѝ със сигурност много се гордеят с нея. Но колкото и да е единствена, различна и уникална, и тя като всички останали момичета накрая се влюбва и хлътва. Той пък, освен, че ще се окаже причина за нейна личностна промяна, ще стане и повод за конфликт. Защото Наталия, на която между другото също ѝ викат Наташа, няма как да остане безразлична към грубото отношение от страна на нейната съученичка.” описват в страницата на събитието.

Заповядайте тази сряда, от 19:30ч. в Bee Bop Café. Входът за събитието е 12лв., а резервации можете да направите на телефон +359 879 806 201.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »