Сара Тавареш открива концертния сезон в Пловдив

 Сара Тавареш открива концертния сезон в Пловдив

Скъпи меломани, лятото лека-полека настъпва в града под тепетата, а с него стартират и дългоочакваните събития на живо! С удоволствие искаме да ви съобщим, че в началото на юни, гост на града ни ще бъде номинираната за награда “Грами” певица Сара Тавареш! 

Красивата португалка е певица, композитор, китарист и перкусионист. Родом от Лисабон, нейните корени могат да бъдат проследени до Кабо Верде, а композициите ѝ са омайна смес от африканска, португалска и северноамериканска музика, върху която вълшебния ѝ глас се движи като истинска магия. 

В интервю за българска медия певицата споделя:

“„Не казвам нищо, което не ми носи послание, и не пея нищо, което не съдържа личен елемент. Не мога да интерпретирам послания, които не минават през сърцето ми, за да могат след това да излязат чрез гласа ми. Просто трябва да са преминали през сърцето ми… Обикновено сама композирам песните си“.”

Сара Тавареш е явление в световната музика, което владее критици и публика с умението си да плува през музикални стилове, размивайки граници. Гласът й е топъл и трениран инструмент, който предава вярно търсенията на артистичната й душа.

Ако искате да бъдете част от това магично преживяване, освободете  в календара си 5-ти юни и заповядайте на Античен театър, Пловдив, където тя и мултинационалната й група, ще излязат на сцената. 

Концертът се организира Blue Hills Events  и е част от фестивала Music of the Ages. А билети на цена между 20лв. и 40лв. можете да закупите от ТУК!

/Събитието ще се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки/

Translate »