Кандидатствай за стипендиите на Round Table 3

 Кандидатствай за стипендиите на Round Table 3

Отново дойде есента, а с нея стана време да се обърнем към младите хора в града под тепетата, които в момента са активно учащи в някой от университетите ни тук. 

Мили студенти, за поредна година пловдивският клуб Round Table 3 Plovdiv отпуска 3 университетски стипендии, с които цели да подпомогне старта и развитието на вашите идеи и проекти! Не пропускайте да кандидатствате до 24.10.21г., за да имате възможността да получите стипендията “Димитър Анастасов” – на стойност 3000лв. или една от двете допълнителни стипендии по 2000лв. 

Вече 21 години клубът подкрепя развитието на младите хора в Пловдив и оказва така важната за един студент финансова помощ, с която да вдъхне живот на стремежите и желанията за професионална реализация. Можете да се запознаете с клуба отблизо и да прочетете повече за тях и всички техни активности на техния сайт тук.

А след подбора и разглеждането на кандидатурите ще се състои и още по-приятната и вълнуваща част – награждаването! Както обичайно, то ще се състои на 01.11.21г., на традиционния бал в пиано бар “Синатра”!

Не пропускайте своя шанс и кандидатствайте още днес от тук!

За едно по-светло бъдеще!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »