Rock Bar Download празнува 12-годишнина!

 Rock Bar Download празнува 12-годишнина!

Само след два дни, превърналият се в любимо място на рок и метъл феновете в града, Rock Bar Download добавя още една успешна година зад гърба си. Отворил врати още през далечната 2011г. на ул.”Йоаким Груев” 24, барът трупа верни последователи и приятели до ден днешен на настоящия си адрес – ул.”Лейди Странгфорд” 5.

В духа на предстоящия празник, Александър Бахчеванов (един от собствениците) сподели с нас някои любопитни подробности за бара от самото му начало, които можете да прочетете тук.

-Усетихте ли кога минаха 12 години?
Не, като второ детенце ми е. Расте бързо и неусетно и само с хубави моменти.

-Какво прави вашия бизнес успешен? На кое разчитате?
Екипът е важен. Обичам си ги всички! Дори и тези, които не работят с нас вече. С Рад и Никсъна сме нещо като Ин и Ян, ама с три части (смее се). Разбира се, както във всяко семейство, си има спорове, но те са за добро. Иначе разчитаме на хората. Радваме се когато и те са щастливи и ще продължим да го правим главно за тях.

-Коя е най-голямата музикална цел за бара през 2023г.?
Нямаме точна цел за група. Искаме да е различно и хората да слушат и гледат нови и интересни неща. За първи път миналата година имаше концерти в три поредни дни и имаше различни чуждестранни и български изпълнители. Всички бяха страхотни, различни стилово и интересни. Надявам се и тази година да се осъществи пак.

*

От Rock Bar Download канят всички да заповядат на 02.02.23г. вечерта, за да отпразнуват заедно своята годишнина. Обещават вълнуваща вечер, както и музикални и дигитални изненади!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »