“Пулс” на група Габана

 “Пулс” на група Габана

Алтернативната рокендрол банда Габана влезе в 2021г. с премиерата на сингъла “Пулс”, от предстоящия им трети албум. Парчето дебютира в официалния Youtube канал на групата GabanaTV на 28.02.2021 г. и беше представено с кратък лайв-сет на сцената на Beebop Café във формата 20/20 Vision същата вечер.

След 20 години в музикалната индустрия, бандата представи първото си официално видео! То е заснето в археологическата забележителност – Баня Старинна. Локацията е осигурена със съдействието на пловдивската художничка – Моника Роменска. Замесени в продукцията са Петко Танчев (3D mapping/визуализации), Иван Палейков (оператор и монтаж), Красимир Атанасов (оператор), Раймънд Статев (осветител), Марин Банков (лога и визиии) и групата.

Самата банда претърпя графична промяна като смени логото и предпочете родния, български език за изписване на името си. Визуалната промяна е вследствие на предстоящия албум “Пулс” и десетте песни в него, които са изцяло с български текст. Музикантите  са вдъхновени и решени да продължат да творят на майчиния си език.

Можете да последвате Габана, за да бъдете винаги в крак с последните новини около тях:
Facebook
Youtube

Насладете се на дебютното парче точно тук!

Translate »