Бандите на Projector+ завладяват пловдивските клубове

 Бандите на Projector+ завладяват пловдивските клубове

С отпадането на противоепидемичните мерки и настъпващата пролет, с удоволствие наблюдаваме как концертният сезон набира скорост! Неведнъж сме ви споделяли за музикалното семейство на Projector+, но предвид темповете, с които то се разраства, никога не е излишно.

За тези от вас, които все още не знаят, то се състои от следните банди: Bloodrush, DER HUNDS, Casual Threesome, HELLION STONE, DIVINE ASTRONAUT, ALI, NiB: Now In Bulgaria, No More Many More, Stop The Schizo, Me and My Devil, TROPE, Lek City Case и Jin Monic.

Споделяме с вас всичко това, за да направим вълнуващия преход към предстоящите събития през този и идния уикенд. Тази събота, ще можете да се насладите на живо на Casual Threesome, които гостуват на сцената на Bee Bop Café – можете да научите повече и да направите своята резервация тук.

Следващата седмица, известният пловдивски клуб ще посрещне за пръв път група ALI, които ще свирят на 15.04. (информация за събитието) и Bloodrush на 17.04. (информация за събитието). Към силната програма на този уикенд се присъединява и датата 16.04., когато в Rock Bar Download ще забият музикантите от Мe & My Devil (научете повече и направете резервация тук). 

Oсвен силното присъствие на бандите от семейството на Projector+, в града под тепетата предстоят концерти на групите ТАНГРА, Сигнал, Snade  и Feedbacker.

Бъдете нащрек и следете за допълнителна информация относно датите, локациите и събитията в официалните ни канали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »