Проект 20/20 Vision

 Проект 20/20 Vision

Отдавна не сме публикували новини относно събития и честно казано си е доста вълнуващо! Искаме да ви запознаем с проект 20/20 Vision (ако все още не сте чули за него, рзбира се), който ще се излъчи утре (10/01/21г.) по live.beebopcafe.tv от 19:00ч. 

20/20 Vision  предсталява една ретроспективна интеракция, с която зрителите на live.beebopcafe.tv ще могат да се насладят на всички концерти, записани в Bee Bop Café през изминалата 2020г. Уловката е, че концертите ще вървят паралелно и линейно на четири отделни сцени/канала (+ студио на живо).  Какво означава това? Означава, че през цялото време, на събитието, вие ще имате възможност да се разхождате виртуално и напълно свободно между сцените и студиото на живо. 

Освен изпълнителите и концертите, разпределени в четирите канала, ние от How 2 Plovdiv ще водим лайв студиото. При нас можете да очаквате гости от съответните банди, както и музикални изненади на живо! 

За тези от вас, които няма да имат възможност да гледат, концертите от Алтернативната сцена ще бъдат предавани по независимото, ъндърграунд радио на Пловдив –  Xraydio

Очакваме ви!

Translate »