#PlovdivTogether2020 – Благотворителна кампания

 #PlovdivTogether2020 – Благотворителна кампания

Здравейте, мили хора! 

Искаме да споделим с вас, че нашите приятели от Philly Apparel стартираха благотворителна кампания за набиране на средства, които да бъдат дарени на пловдивските болнични заведения и организации, борещи се с овладяването и намаляването на последиците по време на и след извънредното положение в България.

Ето и тяхното послание:

“Понеже много скоро може и да нямаме тази възможност, решихме да използваме момента, за да помогнем с каквото можем СЕГА и ние. Представяме този извънреден модел тениска, от продажбите на който ще дарим 100% от печалбата за оборудване на пловдивски болнични заведения, както и всичко необходимо на организациите, борещи се с овладяване и намаляване последиците по време НА и СЛЕД извънредната ситуация. Това е единственото, което можем да направим, за да дадем възможност на всеки, който иска да помогне, да го направи дори под карантина от “комфорта” на собствения си дом.

Нека тази тениска бъде символ на човешката любов, съпричастност, обединение, позитивизъм и вяра. Нека загърбим личностните си различия и направим кой каквото може, колкото и малко да е то. Ако PHILLY успее да допринесе за всичко това, то мисията ни ще бъде повече от успешна и “утре” можем да се събудим с удовлетворението, че сме помогнали на хората да израстнат личностно и да приоритизират истински ценните неща в живота…

През четирите години на PHILLY APPAREL градихме бранда с единствената идея да дадем на пловдивчани тяхна собствена марка, позитивни емоции и визия, която да ги “представя” където и да са в България или по света. PHILLY никога не е било градено с идеята да се превръща в комерсиална марка облекло. PHILLY е за хората, които го ценят такова, каквото е от първия си ден.

PHILLY има нужда от вас, за да помогнем ЗАЕДНО на съгражданите си и всичко, което предстои от тук нататък. Молим да споделите тази публикация в профилите си, за да стигне до възможно повече хора, които биха искали да помогнат. Периодично ще публикуваме резултати и информация за събраните и дарени средства във Facebook и Instagram профилите ни.

Ако искате да се включите или подпомогнете по някакъв друг начин дарителската ни кампания (медийно, финансово или др.), свържете се с нас на phillybeto@gmail.com

#PlovdivTogether2020 #PhillyApparel

П.П. Информация за продукта:

100% ограничен памук (180гр/м2)
Червени дарителски етикети
Ситопечат

Можете да заявите тениската на www.philly.bg , но имайте предвид, че сроковете за производство са плаващи предвид настоящата ситуация и е възможно то да отнеме до 7 работни дни. Също така сме премахнали всички други продукти от онлайн магазина, защото в момента целта ни е различна от печалба, както вече споменахме.

Научете повече за кампанията на официалните страници на Philly Apparel:

Web: https://philly.bg/
Facebook: PHILLY
Instagram: Philly.bg

Translate »