Plovdiv Vibes 2021 продължава до 11-ти юли

 Plovdiv Vibes 2021 продължава до 11-ти юли

Както традицията на лятото в Пловдив повелява, продължаваме на вълната на фестивалите и хубавите преживявания. На 01.07.21г. стартира многопластовият фестивал Plovdiv Vibes 2021. Това е първият подобен фестивал, който се простира в рамките на десет дни и четири локации из града  (Младежки хълм, Гребна база, хълм Бунарджика и парк Лаута)

Събитието ще се състои от различни микротеми, концептуално обединени от идеята за популяризиране на култура и изкуство в разнообразните му форми. Ядрото на вибрациите и духът му е ситуирано на фестивалната зона в подножието на Младежки хълм – Plovdiv Stage Park, където през целият период на формата ще бъде дадено поле за изява на танцови и музикални изкуства, в които участие ще вземат артисти от Пловдив и гост-изпълнители от цялата страна. 

Организаторите на фестивала споделят, че музикалната програма ще бъде придружена от различни активности тясно свързани с приложните изкуства, ръчното творчество, пърформанси и демонстрации.

Plovdiv Vibes е част от дългосрочната програма на “Инкубатор” за достъпни културни събития и се осъществява с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година.

/Ние посетихме фестивала снощи, когато на сцената излезе Илин Илински – INDY/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »