Приказката P.I.F продължава в Пловдив

 Приказката P.I.F продължава в Пловдив

Скъпи пловдивчани и гости на града, тази седмица отново е изпълнена с интересни и пъстри събития измежду хълмовете… но едно се откроява с малко по-тъжна нотка и по-дълбоко значение. Става дума за Приказката P.I.F.. Групата събира Свилен Ноев, Графа, Прея, Дичо и Ерсин Мустафов за поредица от концерти, посветени на Димо, чийто земен път завърши след усложнения от коварния вирус.

Димо Стоянов напусна този свят в края на 2020г., но остави след себе си богато творчество, като по този начин продължава да живее в съзнанието и сърцата на всички ни.

Този петък, на сцената на Plovdiv Stage Park ще зазвучат любими песни като “Огън“, “Приказка” и “Вали“, в изпълнението на българските музиканти и приятели на групата – Свилен Ноев, Графа, Прея, Дичо и Ерсин Мустафов. Концертът е част от национално турне в памет на вокалиста на P.I.F.

Музикантите и организаторите на турнето вярват,че с приходите от него, ще помогнат на семейството на Димо, а една от неговите мечти приживе е качествената българска музика да се развива и представителите й да са обединени от тази кауза. Е… случва се!

/Научете допълнителна информация относно турнето, локациите и билетите ТУК/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »