People Of Maha завършват годината с нов албум

 People Of Maha завършват годината с нов албум

Вероятно сте ги чували по различни и пъстри фестивали, на безгрижни плажове и алтернативни сцени – това са People Of Maha. Дамското трио от България и Бразилия дава официален старт на творчеството си през 2018г. с дебютния си албум “Blue To Gold“.

Момичетата се срещат в местното музикално училище и не след дълго започват да творят, вдъхновени от ритмите и звученето на Florance + The Machine, Arctic Monkeys, Black Pumas и Red Hot Chilli Peppers. Тяхната уникална марка за забавление съчетава фънки бийтове, мелодични китари, синтезатори от 70-те и интензивни вокали с невероятно сценично присъствие и ангажираност.

След успешното си турне, преминаващо през 15 града, People Of Maha са готови да представят своя втори албум на 25.11.22г.

Като изцяло женска група, те вярват, че е важно да подкрепят други жени по всякакъв начин. Това е причината, която ги накара да участват в организирания от иранската общност протест на 12.11.22г., както и в събитието на 14.11.22г., в подкрепа на протеста на феминистките мобилизации срещу насилието над жени, случващ се на 25.11.22г., в който те ще присъстват.

В своите текстове и песни винаги пишем за личния си опит като жени. Стремим се те да подкрепят публично правата на жените и да обърнат внимание на проблемите, пред които сме изправени в момента като общество” споделят от бандата.

Можете да последвате People Of Maha в YouTube, Instagram, Facebook, Spotify, Twitter, както и на официалния им сайт тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »