Отново на барче…

 Отново на барче…

Отминаха ветровитите и студени дни и след приетата наскоро наредба за отваряне на заведенията, нашите любими местенца за отдих и забавления започнаха полека – лека да отварят врати за посетители! Вярно, за сега е възможно да се насладим само на градините и откритите им пространства (при строго спазвани мерки за хигиена и дезинфекция), но и това си е абсолютен кеф предвид миналите месеци. Днес искаме да споделим с вас някои от местенцата, които вече са напълно оборудвани и готови да ни посрещнат в идните слънчеви дни за по кафе, сангрия или пък следобедна биричка… 

Fabric

Навръх Гергьовден градината на FabricBar Plovdiv смело и отговорно посрещна първите си гости, зажаднели за социален контакт, хладни напитки и приятна обстановка в обновената и свежа градина на заведението. Можете да я видите точно тук.

Пощата

Всеки ден от 11:00 до 23:00ч. задният двор на Пощата – The Post е отворен за по коктейл или два!

Котка и Мишка

От Котка и Мишка също не се забавиха и вчера наредиха стратегически своите маси и столове пред хмеления оазис и ви очакват на обичайното място –  на ул.Христо Дюкмеджиев 14.

Club Fargo

За тези от вас, до които по някаква причина не е достигнала тази информация – китната и просторна тераса на Club Fargo вече е достъпна от днес. Зад бара ви очакват Маги и Никола, които са заредени с дезинфектанти (външни и вътрешни), с които да помогнат за добрия старт на тази събота!

Barber & Cat

От Barber&Cat също ни очакват с нетърпение, заредени с ентусиазъм и готови за старт на пролетнo-есенния сезон ! 

Това са само някои от любимите ни барчета, за които вече знаем със сигурност, че са отворени за посещение. Предстои да отворят още много заведения, които ще се радваме да посетим и за които сме се затъжили, но всяко нещо с времето си. Напомняме ви, че това е чудесна стъпка към възобновяването на начина ни на живот (до някаква степен), но също така съветваме всички да бъдат съобразителни и да спазват наложените мерки, за да можем да продължим да се радваме на барчетата и да не даваме повод на това да приключи. 

Забавлявайте се и бъдете отговорни!

Translate »