Колко добре сте запознати със списание Нула32

 Колко добре сте запознати със списание Нула32

Навярно сте чували за списанието за градски стил и култура – Нула32, но колко точно сте запознати с историите, хората и локациите запечатани в страниците на неговите 24 броя?

Е, с радост искаме да ви споделим, че ще можете да тествате своите знания по разнообразните теми във всяко издание, съвсем скоро! Създателите на Нула32 организират куиз, който ще се разходи из страниците и хронологията на списанието. Той има за цел да провери и припомни едни от най-интересните въпроси разглеждани през тези близо шест години.

На 28.07 (сряда) в Bee Bop Café ще ни очакват 50 въпроса в 5 категории: личности, събития, места, градска култура и история на списанието.

Според регламента, максималният брой на отборите е 12, като във всеки отбор може да има от 2-ма до 4-ма души. Отборът победител ще грабне тридневни билети за ARTE Festival (с участието на Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic, Morcheeba и много други). За почетното второ място е отредена обиколка на Hills Brewery Park с включена дегустация. Отборът, който се класира на трето място ще получи абонаменти за списание Нула32 до края на 2021г.. Те включват 2 персонализирани броя на хартия (в комплект с 2 стандартни) през септември и декември, 2 безплатни доставки до адрес в цялата страна и 10% отстъпка в онлайн магазина на Нула32.
Научете повече за списанието, събитието и как да участвате, точно ТУК!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »