Номинирай жена за изданието “Тя в Пловдив”

 Номинирай жена за изданието “Тя в Пловдив”

В чест на Международния ден на жените в информационните и комуникационни технологии (ИКТ) ще се състои специалното издание на ТЯ в Пловдив. Фондация „Екатерина Каравелова“ и Мол Марково Тепе обединяват сили и на 28.04 приветстват три вдъхновяващи дами от сферата на технологиите и комуникациите в Пловдив, които ще разкажат за своя професионален път в .рамките на събитието.

Организаторите се обръщат към пловдивчани с покана да номинират жени от града, които работят и успешно се развиват в тази сфера. До 3-ти април можеш да номинираш жена, като ползваш формуляра тук.

Събитието е част от традиционния социален формат „ТЯ в…“ на фондация „Екатерина Каравелова“. Това е социално събитие, което се провежда ежемесечно и дава възможност на момичета и жени с различни истории и професии да споделят за своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали, и успехите, които са постигнали.

Целта на събитието е да бъде уютно място, където други момичета и жени намират вдъхновение и подкрепяща среда в следването на своите мечти. От 2018 досега фондация „Екатерина Каравелова“ е провела над 100 събитияТЯ в…“, в които са участвали над 200 жени в 11 града в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »