Николета Дойчева след “Гласът на България” – дебютна песен и предложение за брак!

 Николета Дойчева след “Гласът на България” – дебютна песен и предложение за брак!

Наскоро завърши форматът “Гласът на България“, където певчески умения и сили премериха изключително силни претенденти, сред които и Николета Дойчева! Родом от Бургас, тя заживява тук преди години, когато се среща с Жоро Ставрев и заедно започват да творят КИНО!

Но днес няма да си говорим за КИНО, днес ще си говорим за нейната дебютна песен “Болката в мен”, която излезе преди близо месец! Николета сподели и своето вдъхновение за песента: “Песента е вдъхновена от загубата на любим човек и чувствата, които преминават през сърцето. Болката, която много хора са изпитали и осъзнаването, че близките продължават да бъдат винаги до нас, просто по един друг начин”.

Макар тъжната нотка в песента, в нощта на представянето й, освен вълнението около новото музикално творение, Николета имаше още един повод за огромна радост! Тя нямаше ни най-малка представа, че нейната половинка е решила да я изненада. След края на песента, Жоро Ставрев бе монтирал шеговито видео, което по никой начин не издаваше и не предполагаше грандиозния финал, с който той предложи брак на певицата!

Можете да чуете новата песен “Болката в мен” (видео: КИНО, музика и аранжимент: Георги Зайков, с участието на Liter Jack) точно тук!

Translate »