Цитиридис, Виктор от “Ергенът” и Алекс Богданска в Пловдив

 Цитиридис, Виктор от “Ергенът” и Алекс Богданска в Пловдив

Звездното трио посети града под тепетата миналата събота (13.05.23г.) специално за откриването на първия физически магазин на българската био козметична компания InaEssentials.

Денят премина в компанията на Николаос Цитиридис, Виктор Стоянов от “Ергенът” и Алекс Богданска, които създадоха истинско вълнение на малката главна! Те правиха маски за лице Маскина и се снимаха със стотиците гости на събитието, дошли да се докоснат до портфолиото от био продукти на InaEssentials.

От компанията споделиха за голям брой изненади и промоции, които ще очакват посетителите на първия им физически магазин. Новото бижу на ул. Райко Даскалов 7 (срещу Централни Хали) е с изключителен дизайн, съобразен с най-модерните тенденции в experiences store течението на световни брандове като Armani, Guerlain, Tom Ford и т.н, предоставяйки цялостно изживяване на своите посетители.

Вярни на своето мото за устойчива и природосъобразна козметика, от компанията предлагат Refill Станция в новия си магазин, където можете да използвате своята бутилка и да презаредите с любимата си Хидролина.

InaEssentials е българска семейна компания, производител на био козметика и етерични масла. Фирмата отглежда собствени насаждения смрадлика, коприва, био роза дамасцена, лавандула и лайка. Любим продукт са чистите флорални води под марката Хидролина, както и иновативната грижа Хидробиотик.

Можете да откриете повече за тях и да разгледате продуктите им ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »