Национална Коледна Изложба Онлайн

 Национална Коледна Изложба Онлайн

Скъпи приятели, за нас е удоволствие да ви съобщим за най-голямата изложба за българско изкуство онлайн! Поради епидемичната обстановка, всички галерии и музеи в страната са затворени, което възпрепятства изложбите на родните творци и съответно евентуалната покупка на тяхна картина. Именно поради тази причина платформата Купи изкуство, подкрепи художникорганизира Национална Коледна изложба, в която всеки български художник може да представи по едно свое произведение.

Ще се приемат произведения от всички видове техники, материали и размер, като единственото условие е те да могат да бъдат транспортирани с куриер на национално и международно ниво.

Администраторите на платформата си запазват правото да отхвърлят работи с обидно, расистко и вулгарно съдържание, както и такива, които технологично и естетически не отговарят на заявените от автора параметри. Ще бъдат отхвърляни и предложения с нереалистично високи цени.

Откриването на изложбата се състоя преди два дни на 10.12.20г. и ще продължи до края на годината. В този период ще могат да бъдат добавени още произведения. 

Можете да посетите изложбата ето ТУК!

В случай, че искате да участвате в изложбата, можете да го направите като изпратите свое произведение с няколко снимки (включително детайли) и кратко описание на адрес:  buyartbg@gmail.comКакто изложбата, така и подробности за закупуването на картини или участието в нея можете да намерите на официалния сайт ТУК.

/Автор корица: Мирослава Захариева/

Светли празници! Бъдете здрави!

Translate »