Дяволски добра вечер с Music Daze: Ден 2

 Дяволски добра вечер с Music Daze: Ден 2

Втората вечер от фестивалната програма на Music Daze беше наситена с много емоции, пъстри хора и музика за всеки вкус! Старт на събитието даде A.L.E.K.S, а веднага след него на сцената се качиха момчетата от Krekhaus. Алтернативната рок банда драматично заби на фона на прииждащата буря и смрачаващото се небе (за щастие, дъждът ни се размина леко). Времето не стигна на момчетата, за да изсвирят всичко, което искаха, но се надяваме скоро пак да ги чуем.

Минути след тях, атмосферата рязко се промени и всички притихнаха в очакане на първия концерт на живо на Me and My Devil. Добре познатите музиканти, събрали се по време на пандемията, за да създадат този проект, изпълниха авторските си парчета пред публика за пръв път. Освен с тях, бандата изненада всички, като изсвири жесток кавър на Led Zeppelin – Immigrant Song. Между бруталните китарни рифове и тежкият саунд, зазвуча и меланхоличното парче Oceanbag, което бе съпроводено от цигарен дим. С бурни овации и скандиране за бис приключи концертът и всички се отправиха към щандовете за храна и напитки.

В 21:00ч. публиката отново се събра на подиума пред сцената и затанцува в ритъма на австралиеца Бенджамин Станфорд, по-известен като Dub FX. Той изпълни любимите на всички Love me or not, Made и Fly With Me и призова хората да вдигнат ръце и да отворят съзнанието си, за да се превърнат в космически антени по време на концерта. Приключението е продължило с афтърпарти в пловдивския клуб No Sense.

Тази вечер сме отново на хълма в компанията на Le’Push, Innerglow, Kerana & Kosmonavtite и Ицо Хазарта заедно с Ъпсурт и DJ Cass!

/Можете да разгледате всички снимки от събитието на официалните ни страници във фейсбук и инстаграм/

Чакаме се там!

Translate »