Певицата Милена Костова с дебютен албум през Април

 Певицата Милена Костова с дебютен албум през Април

Приятели, днес искаме да представим на вашето внимание талантливата и красива пловдивска певица Милена Костова и нейният дебютен албум, който очакаме през Април. Преди да ви разкажем повече за него, искаме да ви запознаем със самата нея!

Милена е завършила музикално изкуство в класа на известния доц. Етиен Леви. Страстта й към музиката се проявява още в ранна детска възраст, когато започва да пее, композира и да пише свои текстове. Неспирна в развитието си, в момента тя е докторант в ПУ “Паисий Хилендарски”. 

Освен чрез образованието си, певицата развива образа си на професионален поп и джаз изпълнител в дългите години опит на родна и чуждестранна сцена. Работи продължително с различни международни формации в чужбина и прави участия в редица страни като Дания, Норвегия, Швеция, Естония, Германия, Англия, Финландия, Холандия и др. През последните няколко години се установява в любимия си град Пловдив и повечето й проекти са свързани именно с известни и доказани пловдивски музиканти.

Освен многобройните си изяви на българската клубна сцена, тя реализира  множество изяви с Биг Бенд Пловдив и Пловдивска Опера, както и взима активно участие в различни проекти в сферата на поп и джаз музиката. 

Та да се върнем отново на предстоящия албум… Проектът е изцяло на български език и е осъществен с участието на пловдивските музиканти Александър Леков, Начо Гоподинов, Николай Карагеоргиев, Иван Гърбачев, Венелин Георгиев и специалното участие на Тодор Бакърджиев (тромпет, София).  Албумът съдържа седем авторски песни, дело на самата Милена, а музиката и аранжиментите са дело на пловдивския пианист и композитор Иван Гърбачев

Очаквайте още по темата съвсем скоро!

Translate »