За поничките, жирафите, пътешествията и живота

 За поничките, жирафите, пътешествията и живота

Приятели, в днешния мразовит ден ще ви разкажем за един блог, посветен на пътешествията, мотивацията и любовта към родината. Навярно няма да е първият и последен травъл сайт, за който става дума, но в него се крие нещо специфично и уникално.

Представяме ви donutgiraffe! Какво е общото между поничките, жирафите и пътешествията? Може би нищо, но не това е от значение сега. Още от името усещате, че нещо не е както трябва. А ние имаме предложение за вас, както си почивате на дивана, защо да не обиколите България? Звучи супер, но не само това е идеята.

Започваме от самото начало.и ще опитаме да ви преведем през всички пътища и пътечки довели до съществуването на donutgiraffe. Всички знаем, че нашата страна е уникална и абсолютно неповторима, но забързаното ежедневие често ни отдалечава от корените ни. Местата, които можете да посетите чрез donutgiraffe не са безизвестни, напротив, но са погледнати по друг начин.

Ще се запитате какво толкова има да му чета, отговаряме веднага. Историите са лични, неподправени и със сигурност не можете да ги откриете другаде в интернет пространството.

Идеята на donutgiraffe, освен да ви забавлява е да ви подтикне, да ви накара да оставите този диван и това ежедневие. Да избягате в гората в почивния си ден, да потърсите забележителности около вас и да се поинтересувате от тяхната история, защото тя е и на всички нас.

Изгубете се из страниците на блога и отидете в близки и далечни земи, потопете се в разказа и в емоциите, след това създайте свои на същото място. В donutgiraffe има малък бутон чрез, който може да изпратите съобщение, той е там за вас, за да споделите и вашите преживявания.

Гордейте се с това, което имаме и го пазете, както на място, така и в сърцето си. Няма да ви разкриваме повече, отивайте да четете!

Заслужава си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »