Грандиозно светлинно шоу предстои в събота

 Грандиозно светлинно шоу предстои в събота

Приятели, в навечерието на един от най-вълнуващите уикенди, изпълнен със събития от всякакво естество (концерти и фестивали), искаме да ви съобщим. че това далеч не е всичко. Утре вечер, по повод 90-годишния юбилей на легендарния композитор Джон Уилямс, ще се състои грандиозното светлинно шоу „Empyreal Lights and Fireworks“ на Гребната База.

Празникът на светлината ще представи музика от знаковите за цели поколения филми като „Междузвездни войни“, „Хари Потър“, „Индиана Джоунс“ и „Джурасик парк“.

На 28-ми май от 20:30 ч. на югоизточния вход на Гребната база, в близост до Стадион Пловдив се подготвя светлинна сценография на 130 м – два пъти сцените на най-големите стадиони у нас, 23 LED-екрани, 60 минути с Close Proximity професионални фойерверки и над 35 хиляди
ефекта.

Българската публика е имала досег със събитие от подобно естество единствено през 2019 г., когато Пловдив ознаменува петата годишнина от спечелването на титлата Европейска столица на културата с пиро-музикален светлинен спектакъл на река Марица . След по-малко от ден, на Гребната база, професионалният екип ще
представи още по-мащабно, около 3 пъти по-дълго незабравимо светлинно шоу за пловдивчани и гостите на града.

Припомняме, че за деца до 14 години входът е безплатен. Организаторите вярват, че вдъхновението от въздействащото изживяване и енергийният заряд на живо са напълно различни от виртуално опосредените забавления и изключително важни за децата и тяхното личностно израстване.

На разположение на всички фенове на светлинни ефекти, филмова музика и зареждащи изживявания от цялата страна са билети на специални цени, които можете да намерите в мрежата на Eventim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »