Гостите на Mall Plovdiv ще могат да подарят своето „Обичам те!“ върху билборд на своята половинка

 Гостите на Mall Plovdiv ще могат да подарят своето „Обичам те!“ върху билборд на своята половинка

Под мотото „Превърни наш билборд във валентинка“ Mall Plovdiv предоставя уникалната възможност да изразите искрените си чувства към половинката си по неочакван начин. От 5-и до 11-ти февруари търговският обект е домакин на сърдечна инициатива, която дава възможност на всички влюбени да споделят със света своите романтични послания, сладки прякори, тайни шеги или признания в любов, като ги запишат в сърцевидната машина, която се намира на ниво партер в мола.

По повод празника на любовта – Свети Валентин, Mall Plovdiv кани всички влюбени изненадат половинката си, като им покажат своите лични любовни послания на билборд в града. В периода между 12-ти и 18-ти февруари вашите валентинки ще бъдат видими в цял Пловдив, когато търговският център публикува възможно най-много от тях на билбордове на ключови места в града. След като всички любовни писма бъдат разгледани, участниците ще получат имейл, в който ще открият точните места и часове, в които техните персонални послания ще бъдат показани. По този начин ще могат да зарадват своята половинка с грандиозен жест по повод празника на любовта

Mall Plovdiv ще създаде романтичен спектакъл точно навреме за Деня на влюбените за всички,които искат да направят нещо специално за партньора си. Тази очарователна кампания обещава незабравимо изживяване на Свети Валентин. Независимо дали току-що сте започнали съвместния си път или празнувате десетилетия любов, Mall Plovdiv ви кани да станете част от този вълшебен празник.

Всичко, което трябва да направите, е да посетите мола в периода между 5-и и 11-ти февруари и да напишете своето послание на интерактивната инсталация във формата на сърце, която ще се намира на ниво партер. След това ще получите информация по имейл кога и къде точно ще бъде излъчена вашата специална валентинка.

Не пропускайте шанса да направите този Ден на влюбените незабравим с Mall Plovdiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »