Mall Plovdiv разпали любовта в Пловдив с близо 100 билборда – валентинки!

 Mall Plovdiv разпали любовта в Пловдив с близо 100 билборда – валентинки!

След успешната кампания на Mall Plovdiv за Свети Валентин, любовта наистина се усети във въздуха в Пловдив. С близо 100 любовни послания, които озариха билбордовете в града, Mall Plovdiv с радост обявява стоплящите сърцето резултати от тази уникална инициатива.

Кампанията „Превърни наш билборд във валентинка“ улови същността на любовта във всичките ѝ форми, а билбордовете в Пловдив се превърнаха в платна за най-различни прояви на любов, които намират отклик по един необикновен начин. Независимо дали става дума за нежен прякор, споделен между партньорите, или за тяхна си шега, която само те могат да разберат, всяко послание добави нотка топлина и радост към пейзажа на града.

Сред прочувствените послания, които украсиха хоризонта на града, Mall Plovdiv беше особено трогнат от две семейства, които споделиха със света най-голямата си радост, а именно това, че ще си имат дете. Посланието „Любов, честита годишнина! Ще си имаме син!“ се превърна в символ на кампанията и разпали сърцата на всички граждани и посетители на града. Освен това една дама поръча вино на половинката си през билбордовете, отбелязвайки и втория празник на 14-ти февруари – Трифон Зарезан.

В перспектива Mall Plovdiv с нетърпение очаква да надгради успеха на тази кампания и да предложи нови и незабравими преживявания на своите посетители.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »