MainaTech & The Future of Work & Ailyak

 MainaTech & The Future of Work & Ailyak

На 16-ти септември The Recursive, Storytelling Studio и Майна Town бият първия звънец за специално полудневно събитие в Епископската Базилика в Пловдив.

В уикенда след първия учебен ден между 15-ти и 17-ти септември, жителите и гостите на гр. Пловдив ще се потопят в първия Майна Town Weekend.

Един от акцентите в програмата е събитието MainaTech & The Future of Work & Ailyak на 16-ти септември в Епископската базилика.

Събитието обединява представители на бизнеса, образованието и младежки програми за предприемачество. На сцена ще излязат студенти и предприемачески клубове от Американския Университет в България, Пловдивски Университет и Технически Университет, които ще представят иновативните си проекти и инициативи.

Тийноватор ще  представят програмата си за създаване на стартъп клубове в българските училища, в която ментори-предприемачи помагат на ученици да стартират собствен бизнес, както и успешните си проекти. Иноватори и представители на успешни компании ще обсъдят влиянието на иновациите и новите технологии в ежедневието ни, как ще изглежда работата и професиите на бъдещето.

Сторителинг Студио и Инвест София ще ангажират колективната интелигентност на публиката в интерактивна дискусия за Пътя на Героя, в която присъстващите ще дадат своя вот за предимствата и предизвикателствата на българската екосистема.

Събитието е безплатно и с ограничен капацитет. Запазете своето място ТУК.

Събитието се осъществява с подкрепата на ОФ Пловдив 2019 и Епископска Базилика на Филипопол.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »