Maina Vibes & Биротерапевтична зона – От четирите свещени съставки до магията на музиката

 Maina Vibes & Биротерапевтична зона – От четирите свещени съставки до магията на музиката

Четири са посоките. Четири са сезоните. Четири са свещените съставки – вода, ечемик, хмел, мая. Четири са терапевтичите букви – б, и, р, а.

Специално за ценителите на бирата и музиката! 

В партньорство с “Биротерапия Пловдив”, Майна Town е изключително горд да предложи селекция от първокласни български крафт бири. Открийте богатството на вкусове и завладяващите истории зад всяка марка бира, които ще ви бъдат представят в рамките на Maina Town Weekend 2023.

Как можем да говорим за бира без да споменем музиката? За удоволствието на посетителите, от Майна Town са подготвили музикална програма, заредена със стотици песни, обхващащи стиловете поп, рок, реге, бразилски ритми и още много други, разбира се много страст и вкус!

Ако се питате дали ще има жива музика, отговорът е да!  Три банди ще забавляват присъстващите през уикенда:

  • Петък: Little Big Band
  • Събота: Сърмата Хари и Оркестър с Име
  • Неделя: АКусКусТик

Очакваме ви с нетърпение в Биротерапевтичната ни зона, където вкусът и музиката се преплитат в незабравимо преживяване!” споделят от екипа на Майна Town

Първият по рода си Maina Town Weekend ще се проведе от 15-ти до 17-ти Септември в Пловдив. Събитието ще обедини пет различни локации, всяка от които ще представлява уникална рубрика от списание Майна Town. През последните две години и половина, тези рубрики разказваха за локални художници, писатели, музиканти и предприемачи. Повече за събитията може да намерите тук.

Maina Town Weekend е част от програма “НАСЛЕДСТВО 2023“ на ОФ Пловдив 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »