Майна Masters

 Майна Masters

Скъпи приятели, може да се забавяме, но със сигурност не забравяме! Тази седмица гостувахме на Temple Bar Plovdiv и в частност – на нашия приятел Georgi Boyadzhiev.

След няколкогодишно отсъствие от България, Георги се завръща на родна земя и започва работа в току-що отварящия врати Temple Bar Plovdiv. Днешният ни #МайнаMaster има опит в различни позиции от бранша. Неговият път минава през сервитьорство, готварство и барманство, което обогатява допълнително пъстрата му натура.

Повече за Георги можете да научите от самия него, в днешното ни нтервю!

Име: Георги Бояджиев
Бар: Temple Bar Plovdiv
Superpower: Кофеин

1. Как започна с тази професия?
Ами… всичко започна преди 6 години от един Mixer за студенти в Англия. С тогавашната ми съквартирантка чухме, че един от клубовете набира персонал…и дават пари и алкохол (смее се). Бяхме бедни студенти в чужбина, а условията бяха добри. В един момент се оказа, че професията е много доходоносна и забавна.

2. Кой ти е любимият коктейл?
Всяка възможна версия на Sour. Трудно можеш да сбъркаш там.

3. С лед или без лед?
С мнооого лед!

4. Коя смяна си утре?
Днес съм втора смяна…може да се окаже, че късно ще си тръгна от бара… you never know.

5. Най-интересното затваряне на бар, което си правил?
Не беше точно затваряне на бар, но е близо. Бяхме на едно леко нелегално парти, малко извън Брайтън, в един изоставен паркинг (рейв парти все пак, къде да се случи?!)… Тези партита обичайно продължаваха около три дни, но завършекът на това си беше зрелищен. Наложи се, за финал, всички да бягаме от полицията, та си беше доста вълнуващо.

6. Коя е любимата напитка на твоите клиенти?
При наличието на наливен Guinness в бара, мисля че е излишно да коментирам.

7. Пожелай нещо на хората, които ни четат!
Да бъдат chill и щастливи!✌️

Чао, Георги!

Translate »