Майна Арт & Татуирани автомобили – Силата срещу изкуството

  Майна Арт & Татуирани автомобили – Силата срещу изкуството

Очаквайте неочакваното! Ще видите невиждано досега състезание между изкуство и сила. Срещу 4 тона от най-татуираните автомобили в страната, ще застане единственият – най-силният българин, Мариян Димитров. Сблъсъкът между двете сили ще бъде епичен!

Въпросът е: Кой кого? Ще успее ли Мариян Димитров да изтегли колоната от автомобили на „Майна Town”? И още, ще се раздвижат ли комиксите? Елате и вижте на 16-ти Септември, пред Бар Пощата, точно в 18:00ч.

А когато сте в района, от Бар Пощата ще ви поглезят с музика и свежи напитки:

  • Петък: Break-dance & Hip Hop с DJ Skill
  • Събота: Виктор Стамболов на живо, следван от музикалната селекция на Маш Митак
  • Неделя: Подгответе се за Swing танци и DJ подборка от Valeto.

За феновете на комиксите и автомобилните изкуства, „Татуирани Автомобили“ предлага онлайн шоу, в което автомобили се преобразяват с комикс дизайни. Осем автомобила от пет града са татуирани по невероятен начин с тонове комикси! Проверете го на YouTube канала на „Maina Town”.

Ако се чудите кой е Мариян Димитров: той е не просто сила, той е легенда! Многократен републикански шампион по силов трибой и вдигане от лежанка. Професионален състезател по STRONGMAN и има впечатляваща репутация в света на силовите спортове.

Първият по рода си Майна Town Weekend ще се проведе от 15-ти до 17-ти Септември в Пловдив. Събитието ще обедини пет различни локации, всяка от които ще представлява уникална рубрика от списание Майна Town. През последните две години и половина, тези рубрики разказваха за локални художници, писатели, музиканти и предприемачи. Повече за събитията може да намерите тук.

Майна Town Weekend е част от програма “НАСЛЕДСТВО 2023“ на ОФ Пловдив 2019. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »