The Lord Of The Rings на Античен театър Пловдив

 The Lord Of The Rings на Античен театър Пловдив

Фенове на Властелина на пръстените – UNITE!

Страхотни новини за всички заклети почитатели на трилогията и всичко свързано с нея! На 1-ви и 2-ри август, на сцената на Античен театър – Пловдив ще се проведе зрелищният спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT: RETURN OF THE KING. Античният театър в Пловдив става перфектният домакин на дългоочаквания грандиозен финал за приключенията в Средната земя – “Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“. Поради огромния интерес и мащаб на събитието са предвидени две дати, за да могат всички да се насладят на безценното преживяване (съобразно всички противоепидемични мерки), чрез гигантски HD екран и с музика от 250 музиканта, които ще изпълнят на живо наградения с Оскар оригинален саундтрак на Хауърд Шор.

Форматът филм, комбиниран с музика на живо, вълнува милиони зрители в България и в целия свят. Локацията на спектакъла е уникална и за международните организатори от LORD OF THE RINGS IN CONCERT, като провеждането му на място с културна и историческа значимост като пловдивския Античен театър е първо в световен мащаб!

Стефан Еленков (един от организаторите от Fest Team) споделя, че не може да си представи по-подходяща локация от Античния театър в Пловдив, за мащаба и магията на предстоящия спектакъл.

Научете допълнителна информация относно събитието ТУК, а билети можете да закупите от ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »