Live Stream – Онлайн концерт с Галатея Мутафова

 Live Stream – Онлайн концерт с Галатея Мутафова

Здравейте, мили приятели!

Настанаха трудни времена на изпитания, каквито не сме срещали досега. Изпитания, през които трябва да преминем както личностно, така и като едно цяло. Положението е такова, че сега е по-важно от всякога да действаме със съзнанието, че ние всички сме свързани и заедно можем да предотвратим и ограничим тази извънредна ситуация.

По този повод, ние се връщаме при вас с нови и интересни събития и начинания, с които можем да преминем през настоящия превантивен период.

Днес искаме да ви запознаем с Galathea Moutafova! Тази вечер тя ще изнесе концерт на живо, който ще бъде излъчван на нейната страница! От 19:00ч. в рамките на 2-3 часа, Галатея ще пее и свири на саксофон известни джаз, рок и евъргрийн парчета. Каним ви на този концерт, в 19:00ч., когато започва и нейният live stream точно тук: Galathea Moutafova

Призоваваме всеки музикант, художник или изпълнител, който има подобни идеи и би се радвал да изпълни един он-лайн gig или пък иска да ни запознае с работата и творенията си, нека последва примера на Галатея!

/Можете да се свържете с нас и да ни споделите за подобно събитие на нашата официална Facebook страница – How to Plovdiv/

Пазете се и бъдете здрави!

Поздрави от екипа на How to Plovdiv !

Translate »