Шах, монолити и пъб кроул

 Шах, монолити и пъб кроул

Тъй като напоследък стоим пред екраните на телефоните си или мониторите на компютрите още повече, то и вниманието ни е пленено от необятното пространство – интернет! В този ред на мисли са и следните въпроси, с които ви оставяме.

  • Вие изгледахте ли минисериала на Netflix “The Queen’s Gambit”?
    Питаме ви, защото този сериал се появи на бял свят за пръв път на 23.10.20 и за отрицателно време плени сърцата на всички, възроди една класическа настолна игра (със същия успех, с който и Stranger Things повлия на популярността на DnD) и повиши продажбите на комплекти за игра главоломно. Е, в случай, че не сте… бихме ви посъветвали да дадете шанс на завладяващата история и прецизна игра на Аня Тейлър-Джой да гововрят сами за себе си.
  • Какво се случва с мистериозния монолит? Беше ли поставен на “Альоша” от свръхестествени сили или от ловката ръка на някой с инсталиран Фотошоп? Още ли е там?
    Е, за да не останем по-назад в световната картина… на 03.12.20 осъмнахме с кадър от върха на “Бунарджика”, където удобно се беше настанил металният монолит. Той бе забелязан за пръв път в пустинята в щата Юта. След появата и изчезването му в Америка, има сигнали за монолита и в съседна Румъния. Дело на създания от други планети и галактики или шега (prank) с глобален мащаб, оставяме на вас да решите!
  • А, междувременно какво се случва в Пловдив? 
    На този етап Пловдив е на пауза. След като отминаха и последните слънчеви дни, в които пловдивчани кръстосваха улиците с кафе в ръка, повечето хора предпочетоха уюта на дома. В духа на уикенда обаче, от How2Plovdiv дочухме, че се заражда идея за нов вид pub crawl. Спазвайки всички мерки за безопасност, група любители на баровата култура замислят обиколка на най-посещаваните, алтернативни заведения в центъра на града. Идеята за наздравица пред любимо заведение блазни пловдивчани и представлява повод за кратка разходка и добро настроение!

С тези три разнородни теми за размисъл ви оставяме днес. Пишете ни на info@how2plovdiv.com или на официалните ни страници в Instagram и Facebook, за да споделите своите наблючения и любопитни факти. 

Бъдете здрави!

Translate »