Първият футболен турнир за момичета в Пловдив

 Първият футболен турнир за момичета в Пловдив

Този уикенд предстои първият футболен турнир за момичета, организиран от клуба LION GIRLS CUP 2021. В събота и неделя (03.07 и 04.07), с начален час 09:00ч., на терена на Футболна Академия Пловдив, ще започне големият футболен форум. Момичетата от LION GIRLS CUP 2021 ще посрещнат противникови отбори от цялата страна и ще се борят за победа!

В надпреварата ще се включат отборите на Локомотив Стара Загора, Етър В.Търново, Черноморец Балчик, Житница, Спортвилаж Сандански (с два отбора), както и слънцата от Лион 2017 Пловдив.

Турнирът ще се осъществи с подкрепата на фирма Ривана, фирма Тарос Трейд, Вода Михалково, фирма Индустриал Пак, фирма Петков АДС, фирма Тот Поко и БФС – Пловдив. Шоуто е гарантирано, ще бъде наситено с емоции и забавления в големи дози, както и с непримирими двубои и футболни изпълнения.

Момичетата ни са повече от нетърпеливи да премерят сили със своите съпернички и не без помощта на все по-големия брой свои симпатизанти от роднини, приятели, съотборници и фенове, вярват в доброто си представяне и са убедени че ще затвърдят отличните си игри от началото на годината.” коментират организаторите.

Водещ на събитието ще бъде очарователната Елка Мухова!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »