“Живот и Кариера – Защо в България?” гостува в Пловдив

 “Живот и Кариера – Защо в България?” гостува в Пловдив

Photo: bTV

Кариерния форум “Живот и кариера – защо в България?“ ще посети Пловдив на 27.03.2022г. В рамките на 5 часа, освен вдъхновяващи истории на успеха, посетителите ще могат и лично да се запознаят с потенциални бъдещи работодатели.

Със свои щандове ще присъстват 30 от най-отговорните компании в страната. Събитието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация на www.bulgariawantsyou.com/events.

Тъй като форумът бе отложен през месец Януари, заради пика на Ковид вълната, организаторите напомнят, че всички направени регистрации ще важат за новите дати без нужда от заверяване.

По традиция събитието „Живот и кариера-защо в България“ ще бъде открито от основателите на платформата Bulgaria wants youИван Христов и Андрей Арнаудов.

Целта е да се мотивират присъстващите да се развиват у нас и да ги запознаем с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата ще бъде едно – „Намери причина да останеш. – разказа Андрей Арнаудов.

Лекторите на събитието ще бъдат предприемачите Димитър Караиванов, Иван Георгиев и Евгени Борисов от Pontica Solutions, икономистът Николай Василев и Стефан Григоров от „Фермата 7“.

Събитието ще се проведе в Конгресен център, Международен Панаир Пловдив от 11:00 ч.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »