Конкурс за дизайн на табели

 Конкурс за дизайн на табели

Остават само няколко дни, но въпреки това, ние сме длъжни (защото идеята е много готина, не за друго) да споделим с вас, че в момента тече конкурс за дизайн на табели. Изкуството винаги е имало едно по-особено влияние над хората и се е радвало на много повече внимание и реакции, отколкото която и да е скучна забрана, поставена под формата на знак. А с графичните умения, творците подбуждат мисъл у хората още от едно време. Та, в светлината на всичко това, имате възможност да се включите в Конкурса за дизайн на таблеи до 31.05.20г. като предадете своите дизайнерски идеи на следните теми:

Тема 1: Чиста градинка/парк
Тема 2: Кучето е отговорност
Тема 3: Фасове

Срок за подаване на предложенията: 31 май 2020
Срок за решение на журито: 15 юни 2020

Когато всички участници предадат работите си и журито вземе своето решение, ще има официално награждаване (което предстои да бъде обявено). Най-добрите идеи ще бъдат реализирани и поставени на съответните места в градската ни среда, а другите награди са:

1-во място: Едногодишен абонамент за Masterclass
2-ро място: 300 лв.
3-то място: 100 лв.

Можете да научите повече точно тук! Така че отваряйте Illustrator или CorelDraw (кой както обича), нагласяйте canvas-а и развихрете въображението и идеите си, за да се опитаме заедно да създадем една по-приятна и по-добра градска среда!

Поздрави от екипа на How2Plovdiv и Място България!

Translate »